Donut hondenmand

Donut hondenmand zijn het leukste manden die je momenteel voor je hond kunt hebben! Deze manden zijn niet alleen uniek en trendy, maar ze geven je hond ook een heerlijke zachte ligplaats. Donut bedden of manden zijn er in allerlei soorten en maten, dus er is voor iedereen wel een leuk model te vinden.

Unieke donut hondenmand

Wat maakt donut hondenmand zo uniek? Ten eerste is er het unieke design. De manden zijn voorzien van een rond kussen met een holte in het midden. Dit geeft je hond de kans om lekker weg te kruipen en zich helemaal te ontspannen. Daarnaast zijn de manden gemaakt van zachte materialen, waardoor ze heerlijk aanvoelen.

Donut mand wassen

Donut manden zijn ook erg praktisch. Ze zijn makkelijk te wassen en drogen snel. Daarnaast zijn de manden ook makkelijk te verplaatsen, dus je kunt ze overal mee naartoe nemen.

Fluffy donut mand

Donut manden zijn de ultieme slaapplek voor je hond. Ze zorgen ervoor dat je hond lekker kan ontspannen en geven je een heerlijke nachtrust.

Veel van deze manden worden gebruikt voor kleinen honden maar ook voor de grote hondenrassen zijn er nu manden beschikbaar.

Je hond kan heerlijk graven in de diepere spleten van het hoogpolige materiaal waarvan de mand gemaakt is waarna ze zich heerlijk kunnen oprollen en kunnen gaan genieten van hun rust en slaap.

Kalmerend premium Donut hondenmand

De kalmerend premium Donut bed, voorzien van AirLOFT vezels die de vorm van de mand tot maar liefst 3x langer vasthouden dan andere materialen. De lange AirLOFT vezels zorgen voor superzacht, fluffy  materiaal, meer ondersteuning en een groter comfort.

  • Hoogpolig, superzachte materiaal
  • Zelf verwarmend imitatie bont imiteert de vacht van de moeder waardoor de hond dieper kan slapen.
  • Verhoogde rand biedt ondersteuning en comfort aan hoofd en nek
  • Diepe randen tussen bodem en rand waardoor je huisdier heerlijk kan graven en knuffelen
  • Superzachte bodem verlicht spier- en gewrichtspijn.
  • Binnenkant kan makkelijk verwijderd worden voor reiniging met behulp van ritsen
  • Kan veilig in de wasmachine en wasdroger gebruikt worden
  • Water- en vuil afstotend