Orthopedische hondenmand

Orthopedische hondenmand

Een orthopedische hondenmand is een mand die je hond kan helpen als hij last heeft van gewrichtsproblemen, doorligplekken of pijnlijke drukpunten van de te harde ondergrond.

Om dat op te lossen is het verstandig om je hond een orthopedische mand te geven het verschil met andere manden zit hem in de vulling de orthopedische manden en of kussens zijn vaak gevuld met een Memory Foam, dat is een speciale vulling die zich aan de ligvorm van de hond aanpast en ook de lichaamstemperatuur van de hond wat langer vast houd en reguleert.

Orthopedische hondenmand

Het gewicht van de hond wordt gelijkmatiger verdeeld over de mand waardoor de druk op de wervelkolom en gewrichten van de hond afneemt. Fijn voor honden die te maken hebben met artrose of andere gewrichtsproblemen hebben.

Een orthopedisch hondenkussen is zeker ook goed voor actieve, grote of zware honden, senioren en of honden die herstellende zijn van ziektes of een operatie. De Memory Foam in de mand of kussen komt keer op keer weer in de oorspronkelijke vorm van de mand terug daardoor past het zich ook steeds weer perfect aan de vorm van de hond aan, ongeacht hoe de hond eventueel ook gaat liggen.

Als je hond last heeft van gewrichtsklachten of artritis? Of wil je je hond gewoon wat extra comfort en stevigheid geven. Dan zijn de orthopedische banken, kussens, matten en vetbedden die er te koop zijn een perfecte keuze.

Op deze website vind u een overzicht van de betere orthopedische hondenmanden