The Doggy Duvet-Bench X-Treme Black

waterafstotend hondenkussen is een fijn kussen voor je hond wat in verschillende maten te koop is.

Hondenkussen voor buiten.

Het word zoals de naam al zegt vaak gebruikt voor in een hondenbench maar kan uiteraard ook gewoon als kussen gebruikt worden het kan zelf buiten in de tuin neergelegd worden en een regenbuitje daar kan hij wel tegen

Allergievrij kussen.

De Duvet Bench X-Treme biedt door de speciale stof een allergievrije ligplaats waarop je hond kan slapen en uitrusten. De hoes is gemaakt met een waterdichte Teflon stofbeschermer, vervaardigd door DuPont TM. Hierdoor wordt de voering beschermd tegen olie, water en andere vlekken waardoor langdurige bescherming wordt gegarandeerd.

Sterk hondenkussen.

De hoes is sterk gestikt en de vulling van binnen zit in een zak die via klittenband in de hoes is te bereiken wij hebben hem zelf een seizoen buiten in de tuin gehad was daarna iets lichter geworden van kleur maar voor de rest nog geheel in orde.

Hondenkussen voor natte vacht.

Als je hond een natte vacht heeft of zijn poten zitten vol met modder en hij gaat op de mat liggen dan is dat geen probleem je kan de Doggy Duvet makkelijk met een nat doekje of onder de kraan schoonmaken. 

Voordelen Doggy Duvet-Bench X-Treme Black

  • Eenvoudig schoon te maken
  • Waterafstotende stof
  • Beschermingslaag tegen vocht en allergenen 
  • Hypoallergeen

Verkrijgbaar in diverse maten

S58X45 cm
M74X52 cm
L89X59 cm
XL104X69 cm
XXL118X75 cm
Doggy Duvet-Bench X-Treme Black
binnenvulling bereikbaar via klittenband

No Responses